søndag 27. februar 2011

Slik og sånn!

nyttbarnerom3

nyttbarnerom4

nyttbarnerom2

nyttbarnerom

Noen nye bilder fra nytt barnerom. Denne helgen har det blitt både malt, tapetsert og borret. Utrolig hvor mye man får gjort når snille bestemødre stepper inn og underholder barna litt. Planen er at guttene etterhvert skal dele det nye rommet, så vi har sett oss ut en køyeseng som forhåpentligvis snart kommer i hus. Både langveggen på rommet og tallerkenhylla har fått herlige tapeter fra Retrovilla. Digger dem! Putene i senga er en salig mix av nytt og gammelt. Planen var også å bytte ut lampa i taket, men så synes jeg liksom den passet litt likevel? Hva synes dere? :)

Kommer tilbake ikveld med vinnere av Give-Away! Følg med, følg med!

lørdag 26. februar 2011

Nytt barnerom!

nytapet

Seee! Barnerommet har fått tapet idag! Verdens kuleste Muppettapet! Er utrolig fornøyd, ble faktisk mye finere enn jeg hadde sett for meg, og ingenting er jo bedre enn det. De blå gardinene fant jeg hos min mormor, og passet perfekt i vinduet vårt. Trengte ikke legge opp eller noe, og ingenting er bedre enn det hvertfall! :) Kommer flere bilder imorgen, når vi er helt ferdige!

God lørdag!

Nytt år, nye muligheter.

lappeteppeferdig

Hjemmet vårt er i stadig forandring. Når et prosjekt er ferdig, er jeg allerede godt igang med neste. I takt med at soverommene våre nå skal få en skikkelig make-over, tenkte jeg at bloggen også skulle få det. Det nye designet er en liten forsmak på det nye og spennende vi driver med. Det går litt trått om dagen, det er så mye annet som har tatt opp tiden og energien min, men snart kan jeg forhåpentligvis dele litt av det til omverdenen. (Planen er forresten at det skal komme en ny bakgrunn her også, men bloggen er ikke helt samarbeidsvillig idag.)

Er det ikke forresten deilig å bli ferdig med prosjekter som har ligget halvferdige en stund? Lappeteppet jeg har sydd til stua lå ikke halvferdig så veldig lenge, heldigvis, men godt var det å bli ferdig lell. Litt skakt og rart som vanlig, men jeg liker miksen av nye Ikea-stoffer og gammel retro.

Ha en fin helg, alle sammen!

mandag 21. februar 2011

Hipp hipp hurra!

ettår

For bloggen min som er 1 år på søndag! Tenk det! :) Da jeg skrev det første innlegget hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bli så hekta. Jeg hadde heller aldri trodd at jeg kom til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker gjennom bloggen! Ikke minst hadde jeg aldri trodd at det skulle bli gjennom bloggen jeg fant min nisje. Jeg blir inspirert og underholdt, hver eneste dag! Dere er fantastiske, alle dere som følger, kommenterer og gir bloggen liv. Uten dere hadde det ikke vært så moro å blogge, og da hadde jeg nok kastet inn årene for lenge siden! Jeg setter så umåtelig stor pris på dere, at dere aner ikke! Når ting ikke går helt på skinner ellers i livet, når ting føles vanskelige og jeg føler meg maktesløs, ja da trekker jeg meg tilbake til solskinnsstedet mitt. På bloggen min prøver jeg alltid å fokusere på det positive, den er mitt fristed, et sted der det negative og vanskelige holdes utenfor. Kanskje litt falskt, mener noen, et glansbilde av virkeligheten? Uansett, det holder meg oppe, gir meg håp og glede, og det verdsetter jeg veldig høyt!

For å vise dere hvor mye jeg setter pris på dere, tenkte jeg derfor å holde en liten give-away. Det blir en liten hurtig give-away, siden det bare er en liten uke til bursdagen, men håper mange vil være med likevel! Jeg lodder som vanlig ut plakater fra Epla-butikken, og trekker tre vinnere som kan velge den de helst vil ha. Vinneren trekkes altså neste søndag, 27.februar og reglene er som vanlig:

1. lodd ----> Kommentar på dette innlegget.
2. lodd ----> Følger på bloggen (gamle og nye).
3. lodd ----> Linke til meg fra din egen blogg, på Facebook, Twitter eller lignende. Hvordan du vil gjøre dette velger du selv. :)

Alle kan være med, uansett hvor du befinner deg i verden! Du trenger ikke ha egen blogg for å være med, men skriv gjerne mailadressen din i innlegget dersom du ikke har. :)

hottentott

En annen som også har 1årsbursdag veldig snart er Lille Hottentott! Hun har en helt fantastisk Give-Away gående, som du absolutt bør få med deg! Flinke damen, gratulerer til henne!


Hooray! My blog is soon 1 year old! I started blogging in february last year, and I surely didn´t know how amazing it would be when I first started. I´ve gotten to know lots of amazing people that inspire me and make me happy, every single day! To celebrate, I´m therefore giving away three posters from my Epla-store. Everyone can join! If you comment on this blogpost, you get one ticket. If you choose to follow my blog, you get two. If you link to my blog from your own blog, from Facebook, Twitter etc, you get three. Good luck! :) I also would like to tell you about the Give-away Lille Hottentott is having at the moment! Check it out!

mandag 14. februar 2011

Alle hjerters dag! :)

post3

post2

post

post4

Merkedager på rekke og rad. På lørdag hadde vi 2årsdag, igår var det morsdag, og idag gleder alle hjerter seg. Vi har ikke vært så flinke til å feire slike dager så veldig, tida løper liksom fra oss, og vips så er dagen der og vi sitter igjen med skjegget fullt av postkasser. Jeg har litt dårlig samvittighet for det. Jeg skulle så gjerne disket opp med både det ene og det andre. Jeg trøster meg med tanken på at vi stort sett er ganske flinke til å fortelle og vise hverandre at vi er glade i hverandre ellers også. Det teller jo mest av alt!

Siden vi ikke har fått fikset og ordnet så mye selv, passet det hvertfall utrolig bra at jeg fikk hentet to fantastiske pakker på posten idag. Den ene var fra evig herlige Sissel bak bloggen Lille Hottentott. Vi har hatt byttehandel før, og denne gangen byttet jeg til meg en meter av denne überskjønne tapeten fra Ferm Living/Darling Clementine. Gale Sissel hadde også lagt med en pærerangle, og søte sukkertøy til oss! Tusen takk, søte du! Det var da altfor mye! (Må ærlig innrømme jeg ble mektig rørt da jeg åpnet den!)

I den andre pakken fant jeg masse fine kopper, skjeer og en kjempesøt stekespade fra Rice! Det var premien i give-awayen til Tove bak bloggen Lykke og lykkeliten, og som også driver den flotte butikken Nettpynt. Man kan gå seg vill der inne i alt det fine hun selger, og jeg var altså heldig vinner av en overraskelsespakke fra Rice! Jeg pleier veldig sjeldent å vinne, så jeg holdt jo på å ramle av stolen når jeg fikk vite det! Tusen takk til deg også, koppene har allerede blitt brukt! :)

Jeg har sagt det mange ganger før, og sier det igjen: Aldri hadde jeg trodd jeg skulle bli kjent med så mange flotte damer som finnes der ute i Blogglandia! Dere inspirerer meg, rører meg og gir meg mye glede hver eneste dag! Kos dere masse og nyt resten av hjertedagen!


Happy valentinesday, everybody! I received two incredible packages in the mail today, containing all the beautiful things above!

søndag 13. februar 2011

Effektivitet = Lykke!

muppets

Først av alt: Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute! Håper dere har fått kost dere masse og fått masse oppvarting! Jeg fikk sove ekstra lenge idag, har spist godis og fikk film i gave som vi har kost oss med til kvelden. Ikke minst har jeg nytt dagen sammen med guttene mine, de er så gode! :)

I helgen har vi også vært enormt effektive! Vi har vært i bursdagskalas, vi har jobbet videre med det nye og spennende vi driver med og vi har byttet om på soverommene, vasket og ryddet. Nå gjenstår det bare maling og tapetsering! Jeg gleder meg skikkelig, tror det blir riktig så fint! :) Tapetene over er det gutta som skal ha på rommet sitt, de er selvfølgelig kjøpt på Retrovilla, og jeg klarer nesten ikke vente med å få dem opp!


This weekend we´ve been really efficient. We´ve changed bedrooms , and the only thing that remains now is painting og putting up the wallpapers. We´ve also been to a birthdayparty, and continued working on the new and exciting stuff we´re making!

onsdag 9. februar 2011

Gjenbruk.

filipfot

Som ivrig tilhenger av at ting skal brukes på nytt og få nytt liv, er jeg selvfølgelig også organdonor. Tanken på at ting jeg ikke lenger har bruk for kan redde liv er utrolig fin, og jeg tror også det vil være en trøst for mine nærmeste dersom det skulle skje meg noe.

Hvis det er noe du også kunne tenke deg, oppfordrer jeg deg til å snakke med dine nærmeste om dine tanker og ønsker, slik at de er klar over det hvis uhellet skulle være ute. Det kan også være lurt å skaffe seg donorkort, det får du på apoteket. Jeg oppfordrer også alle til å se på "Livet på vent" kl. 21.40 på TV2 ikveld. En utrolig sterk serie som hvertfall får meg til å stortute hver onsdag!

Det fantastiske bildet er det forresten min venninne, Maria Bleken, som har knipset. Eldstemann var en uke gammel, og hadde de herligste, små babyføttene. :) Livet er skjørt, ta godt vare på det!

mandag 7. februar 2011

Bloggtørke og flink forlovede.





filip3

Jeg merker jeg har hatt skikkelig bloggtørke de siste dagene, og grunnen til det heter Wii Fit. Ettersom vi har satt bryllupsdatoen, har jeg virkelig blitt hekta på treninga. Jeg jogger, skater, flakser og bokser meg gjennom kveldene. Svetten renner, og jeg blir andpusten som fy, men gud så gøy det er! Idag fikk jeg faktisk spørsmål fra Wii´en min om ikke det var på tide med en dags hvile. Pføyt, sier man til slikt! Her skal det trimmes!

Ettersom jeg ikke har fått knipset noen nye bilder de siste dagene, tenke jeg det var en gylden mulighet til å vise frem noe fint min kjære laget da vi flyttet inn i leiligheten vår. Han er nemlig en utrolig flink graffitikunstner, og var ikke treg da jeg spurte om ikke han kunne male en piece på rommet til eldstemann. Piecen er ikke der lenger nå, av diverse praktiske grunner, men den er foreviget i en rekke bilder. Kan tenke meg gullet vårt kommer til å like å ha dem i albumet sitt når han blir større! :) Piecen inneholder en rekke ting som gutten vår var spesielt glad i den gangen. Han var nettopp rundet et år og elsket sauer og musikk. Hvis dette gir mersmak må dere stikke innom bloggen til min kjære, den finner du her.

Vil forresten takke for alle de ufattelig koselige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Dere er så utrolig søte!

Ha en superfin uke, alle sammen!


This awesome graffiti piece my finacé made when we moved into our appartement two years ago. It was custom made for Filip who had just turned one year old. At the time he loved sheep and music. :) I bet he will love showing these pictures to his friends when he gets older.

onsdag 2. februar 2011

Vil du gifte deg med meg?

marryme

Det spurte min kjære meg om på mandag kveld! Han hadde vært i Kristiansand i helgen med minstemann, og de kom hjem ganske sent mandag kveld. Tar dem imot, legger babyen og legger meg på sofaen mens samboeren min forsvinner inn på badet. Så kommer han inn til meg og sier han fant en rar lapp på toget, og om jeg ville lese den. Sier selvfølgelig ja, og åpnet den. Der står det: Hey soulmate! Vil du gifte deg med meg? Ja (boks). Nei (boks). Hvis nei, så tuller jeg. ;) Så ser jeg opp og der står han på kne med en nydelig diamantring! Hihi, gjett hvem som brøt ut i gledestårer og stotret frem "selvfølgelig"! Er så lykkelig nå, helt uventa!

For de som husker det, hører det jo med til historien at han spurte om vi skulle bli kjærester via god, gammeldags spørrelapp for to år siden. Vi gikk på samme skole, og han fikk ei i klassen min til å levere den til meg. Så var en utrolig søt måte å fri på, synes jeg! :) Ringen på bildet over er jeg heldig eier av, og tulipanene fikk jeg av de snille damene som var her på mandag. :)


I got engaged on monday! My sweetheart got down on one knee and proposed to me with this lovely ring. I sais yes of course! :)